Breadcrumb

Кариера в Сантен

Поглед в бъдещето

В Сантен се стремим да защитим ценния дар на зрението и инвестираме, за да се превърнем във водеща офталмологична компания в региона. През последните двадесет години разширихме дейността си и присъстваме в над 50 пазара в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).  Търсим амбициозни, всеотдайни хора, които да ни помогнат да постигнем по-добри резултати за повече пациенти. Ако отговаряте на това описание, ще се радваме да поговорим с Вас.

За нас сега е вълнуващо време и бихме искали изключителни хора да станат част от него. И не само да бъдат част от него, а Вашият талант да стимулира растежа ни и Вие да растете заедно с нас. Нашите служители са тези, които превръщат визията ни в реалност. Тяхната страст, креативност и опит внасят промяна в живота на пациентите ежедневно.
 
Ако сте мотивирани за нови възможности, ако сте готови за нови предизвикателства и ако вярвате в отговорното правене на бизнес, като същевременно оставате верни на своите ценности, може би сте идеалният кандидат за работа в Сантен.

Нашите служители  срещат интересни и предизвикателни възможности, които помагат да се разширят техните перспективи и да се ускори кариерното им развитие. С голямото разнообразие от позиции, предполагащи различен опит в бизнеса, ние помагаме на нашите екипи да развият способности и да реализират своя потенциал в среда на сътрудничество и подкрепа.